Cadeaubonnen, acties & evenementen

Cadeaubon

Gun jij iemand ook een behandeling? Dan is het ook mogelijk een cadeaubon van Salon Skin & Senses te geven.

Salon Skin & Senses biedt cadeaubonnen waarmee je zelf kunt bepalen voor welk bedrag je een kadobon wilt geven. Je kunt kiezen voor een bepaalde waarde, of wanneer je het niet leuk vindt dat er een bedrag op de bon staat, is het ook mogelijk een behandeling op de bon te laten zetten.

De cadeaubon wordt leuk voor je ingepakt en is 2 jaar geldig.

Acties

Zoals sommigen misschien weten verwacht ik rond 04-01-2019 te bevallen van een meisje. Super leuk en spannend! Ik heb me voorgenomen, zolang ik me goed voel, ik gewoon doorga met het inplannen van afspraken in de salon.

Ik vind het zo leuk om behandelingen te geven! Ik geniet van mijn werk. Zodra het voor mij moeilijker wordt, het niet meer goed voelt, of ik gewoon niet meer kan, zal ik dit proberen zo tijdig mogelijk aan te geven.

Ik heb om deze reden wel besloten geen extra acties te voeren in deze maanden. Ik dank u voor uw begrip.

Vriendelijke groeten, Lisa.

Evenementen

Op dit moment staan er nog geen evenementen op de planning.

Weet jij een leuk evenement waar wij zouden moeten staan of organiseer jij binnenkort een evenement waar ik bij aanwezig zouden moeten zijn?

Neem dan even contact met mij op.

Behandeling

Maak een afspraak via het contactformulier, bel of mail me. Ook als je nog vragen hebt over de verschillende behandelingen en andere mogelijkheden.

© Copyright - Schoonheidssalon Skin & Senses Nijverdal